10 juli 2012

Linn DS en DSM software releases


Linn DSM Wizard

Linn heeft zojuist een aantal updates van bestaande software vrij gegeven, en een aantal nieuwe software tools uitgebracht. Het eerste nieuwe pakket is de Wizard. Hiermee word je stap voor stap door het proces van het opzetten van een Linn DSM systeem geleid - ingegeven natuurlijk door de komst van het nieuwe kleine plug-and-play DSM systeem Kiko.

Uiteraard is de software aan de basis bedoeld voor de installerende dealer, maar als eindgebruiker kun je je voordeel er mee doen mocht je op een later moment het systeem opnieuw willen installeren.

Linn DS en DSM Davaar 7 firmware updates

Verder zijn er firmware updates voor alle DS en DSM toestellen beschikbaar: Davaar 7. Deze nieuwe versie brengt onder andere verbeteringen in het draadloos streamen van muziek via Airplay naar de Linn DS en DSM toestellen. Lees verder voor detailinformatie over de updates in deze firmware versie. Een update van een Linn DS of DSM is eenvoudig te doen via Linn Konfig.

Linn Songbox

Samen met de nieuwe Davaar 7 software komt Linn met de Songbox Mediaserver voor Windows en Mac. Deze mediaserver installeer je op de computer waar je iTunes installatie en muziekbibliotheek staat.

Zodra Songbox start, wordt direct de hele iTunes bibliotheek zichtbaar in de software op het control point dat je gebruikt om de DS of DSM te bedienen. Songbox draait in de achtergrond, en maakt naast de bibliotheek ook alle playlists zichtbaar.

Installeer Songbox en geniet van alle muziek die je in de iTunes bibliotheek hebt staan!


Linn Songcast

De Songcast app heeft voor zowel Windows als Apple (OSX) een "look-and-feel" update gekregen. Daarmee is het makkelijker te gebruiken.

Songcast is de enige app die het mogelijk maakt alle muziek die vanaf je computer komt te beluisteren via je Linn muzieksysteem: iTunes, Spotify, YouTube, wat je maar wil.

Als je een compleet Linn systeem hebt, of een DSM, kun je nu ook vanuit de app het volume regelen. Verder zijn er updates in de applicatie om de netwerk connectiviteit te verbeteren.

Update Songcast op je computer en speel je favoriete applicaties die op je Linn muzieksysteem!

Voor vragen of meer informatie kunt u ons natuurlijk ook altijd benaderen via e-mail of telefoon!