5 juni 2014

AudioQuest Cat 7 kabels maken

Zelf AudioQuest Cat 7 kabels maken moeilijk? Maak gebruik van Telegärtner connectoren en je bent zo klaar!

AudioQuest levert al weer enige tijd diverse kwaliteiten Cat 7 netwerkkabels. Eerst alleen geconfectioneerd, nu ook om zelf te maken. Erg handig als je NAS of Mac mini niet in de buurt staat of wanneer je een netwerkkabel moet trekken door een leiding. Omdat de geleiders van alle AudioQuest Cat7 kabels dikker zijn is het gebruik van standaard stekkers erg onhandig. Iedere keer weer is het een heel gepruts om de kabel netjes af te werken. Het gebruik van Telegärtner connectoren lost dit probleem op. Telegärtner is al jaren gespecialiseerd in het maken van kwaliteitsproducten en de meest hoogwaardige netwerkoplossingen.
AudioQuest CAT 700 Cat 7 netwerkkabels zijn er in drie verschillende kwaliteiten. De AudioQuest Pearl CAT700 met volledig koperen geleiders, de AudioQuest Forest CAT700 waarbij de geleiders zijn voorzien van een laagje zilver en de AudioQuest Carbon CAT700 -  die lijkt op de AudioQuest Vodka - met nog meer zilver om de geleiders. Wil je weten welke netwerkkabel voor jou het meest geschikt is? Max heeft in een eerder verschenen artikel - 'Als de CAT van huis is' - alle AudioQuest Cat 7 kabels vergeleken.

In ons YouTube filmpje zie je hoe simpel het is om zelf een AudioQuest Cat 7 kabel te maken. Toch nog 'koudwatervrees'? Je kunt de AudioQuest CAT700 kabels ook afgemonteerd bestellen. Kies dan in onze webwinkel de optie custom afwerking en krijg binnen twee tot drie dagen een compleet afgewerkte AudioQuest CAT700 Cat 7 kabel thuis.
AudioQuest Cat 7 kabel - Pearl CAT700
Klik op het plaatje om naar YouTube te gaan.