24 juni 2014

AudioQuest DragonFly V1.2 usb dac

AudioQuest DragonFly V1.2 - Echte HiFi... vanaf elke computer!
AudioQuest DragonFly V1.2 usb dac
De AudioQuest DragonFly usb dac is verbeterd. De verschillen zijn niet groot maar wel de moeite waard om te vermelden. Zo werkt de DragonFly V1.2 op een lagere spanning en levert hij meer ‘output’ voor moeilijk aanstuurbare hoofdtelefoons. Klankmatig is de V1.2 iets mooier door het gebruik van betere componenten. Al met al een mooie evolutie van het origineel. Bijzonder is ook de nieuwe prijsstelling, voor 149 euro wisselt de AudioQuest DragonFly V1.2 van eigenaar. Doe er je voordeel mee.
AudioQuest DragonFly V1.2 usb dac
Koop de AudioQuest DragonFly hier.
Gebruik de AudioQuest DragonFly usb dac portable in combinaitie met een Apple MacBook Pro.


De afmetingen van de AudioQuest DragonFly V1.2 zijn vergelijkbaar met die van een USB-stick. De AudioQuest DragonFly versie 1.2 kan direct worden ingeplugd in de USB ingang van uw Windows PC, Mac of laptop. De uitgang van de AudioQuest DragonFly V1.2 heeft een 3,5 mm analoge connector waarop u een hoofdtelefoon, versterker of actieve luidsprekers kunt aansluiten. Ondanks het formaat is de geluidskwaliteit ongelooflijk!
De AudioQuest DragonFly V1.2 is prima 'stand-alone' te gebruiken met een hoofdtelefoon. Wil je hem aansluiten op een stereoversterker? Geen probleem, wij bieden diverse kwaliteiten bijpassende kabels aan. Je vindt ze als AudioQuest DragonFly V1.2 bundels in onze webwinkel.

Meer technische informatie over de AudioQuest DragonFly usb dac is te vinden op de AudioQuest website. Op onze website is ook een recensie te lezen over de AudioQuest DragonFly.