4 oktober 2010

Meridian Sooloos - Media Source 600

De Meridian Media Source 600 is de nieuwste toevoeging aan het spectrum van digitale componenten van het Engelse Meridian. Wat is het? De Media Source 600 maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze het Meridian Sooloos systeem te integreren in elk (bestaand) muzieksysteem. De Media Source 600 is het eerste Sooloos component dat volledig door Meridian is ontworpen en gebouwd.
De Media Source is super eenvoudig te bedienen, ofwel via het Sooloos touchscreen control panel of via de applicatie voor de iPod/iPhone of de iPad - Meridian heeft al een volwaardige versie voor de iPad beschikbaar! Maar ook vanaf een Windows PC of een Apple computer is het gehele systeem te bedienen. De applicatie is gratis te downloaden van de Meridian website.
De elektronica bevat het beste dat Meridian maakt op digitaal gebied. De upsampling technologie en de ultra-lage jitter in de DA conversie zijn het gevolg van de toepassing van de geavanceerde DSP technieken van Meridian.
De Meridian Source 600 staat vanaf heden in onze demo ruimte in Naaldwijk te spelen. Ons Sooloos systeem is daarmee compleet: een Control touchscreen, een Ensemble server, de nieuwe DSP5200 actieve luidsprekers in Ferrari-wit, en dan nu aangevuld met de Meridian Source 600. De prijs van de MS600 is € 2.450,-